Fiatal voltam és kellett a pénz
2019. november 27. írta: Nők a pultnál

Fiatal voltam és kellett a pénz

Még a híres emberek életútját sem színezi mindig csillámpor és napsütés. Valahol el kell kezdeni, valamiből fizetni kell a számlákat, ameddig a nagy nap el nem jön. Kinek előbb, kinek utóbb. 

1. Madonnna, a popszakma nagyasszonya például a Dunkin' Donuts fánkjait kínálta a Times Square-en.
2012-04-02-09-25-15-5-madonna-dropped-out-of-college-in-1978-she-earned.jpeg

2. Brad Pitt mielőtt a világ egyik legszexisebb férfija lett volna, csirkének öltözve riszálta formás hátsóját, az El Pollo Loco nevű gyorsétterem előtt. 

zihkfxnzkijsbmmucasl.jpg

3. A legnagyobb mákja Harrison Fordnak volt, aki asztalosként kereste a mindennapi betevőjét. Egy szép napon megrendelést kapott George Lucastól, hogy újítsa fel az irodáját. Lucas éppen meghallgatást tartott a Csillagok háborúja c.filmjére és megkérte a Fordot, ugyan segítsen végszavazni. A helyes famunkás igen jó munkát végzett, Lucas neki adta Han Solo szerepét. A többi már történelem.

fordcarpenter.jpg

4. A kiugrott asztalosok sorát ékesíti még Joey Tribbiani, született: Matt LeBlanc is.

5. Mielőtt Beyoncé leénekelte volna a jó Istent, a világot jelentő deszkáknál jóval szerényebb helyen kezdett: egy fodrász szalon padlóját sepregette.

beyonce_terryrichardson.jpg

6. Mindenki kedvenc Wolverine-je tornatanár volt, a sporttal azóta is szoros kapcsolatot ápol. Instagramja alapján ha nem forgat, akkor a vasat nyűvi valahol a nagyvilágban. Huge Ackman 47 éves és szerintünk baromi jól néz ki. 

3407814400000578-3584190-back_in_beast_mode_-m-50_1462946027473.jpg

7. Mi köze van Johnny Depp-nek a golyóstolláról világhírűvé lett Bíró Lászlóhoz? A telefonos értékesítés. Igen, a zseniális színész tollakkal csencselt, majd Nicolas Cage unszolására kóstolt bele a színjátszásba.

dior_ad-26_zpsflktcffm.jpg

8. Channing Tatum -óriási meglepetésre- sztripper volt nyolc kemény hónapon át. Magic Mike tulajdonképpen önmagát alalkította. 

9. A gumiarcú Jim Carrey gyárban takarított.

10. A fogorvosok legjobb reklámja, a szcientológia elkötelezett akcióhőse: Mr. Cruise annak idején katolikus pap akart lenni. Mission impossible. 

11. Susogós skótunk, Gerard Butler ugyan jogot végzett Glasgowban, de soha nem érezte sajátjának. Miután az első munkahelyéről kirúgták, többé nem foglalkozott a paragrafusok útvesztőjével. 

12. A démoni tekintetű Christopher Walken cirkuszi oroszlánszelidítőként dolgozott. Elképesztő!

600full-christopher-walken.jpg

Forrás: buzzfeed.com, giphy.com, instagram.com, pinterest.com

A bejegyzés trackback címe:

https://nokapultnal.blog.hu/api/trackback/id/tr278813568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása